Medisch Pedicure Hooglanderveen

Over ons

Welkom op de website van Medisch Pedicure & Nagelstyling Hooglanderveen. We zijn gevestigd in Hooglanderveen. Op deze website kunt u eenvoudig al onze diensten en produkten bekijken. U kunt eenvoudig zelf online een afspraak maken op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Medisch Pedicure & Nagelstyling Hooglanderveen is aangesloten bij Provoet en opgenomen in het Kwaliteitsregister van Procert.

Medisch Pedicure

Als Medisch Pedicure zijn we hoger en breder opgeleid en kunnen we alle zogeheten risicovoeten behandelen. We zijn in het bezit van de Diabetische, Reumatische, Oudere en Spastische voet. Daarnaast hebben we een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van Nagelregulatie, Reparatie technieken, Orthesiologie en Antidruk technieken. Daarmee vergroten wij de behandelmogelijkheden van de complexere voet en nagelproblemen.

Ook voor het behandelen van wratten dmv Cryotherapie kunt u in de praktijk terecht. Als Medisch Pedicure werken we volgens vastgestelde Richtlijnen en weten we wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandeld) arts. We werken op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders. Ik hoop u te mogen verwelkomen in mijn praktijk.